donderdag 12 juli 2012

Konjac SponsOnlangs heb ik weer eens een wedstrijdje gewonnen met als prijs een konjac spons. Ik had nog nooit van een konjac spons gehoord maar vond het wel interessant om deze te reviewen voor jullie. Zijn jullie ook benieuwd naar deze speciale spons, lees dan vooral verder!


De Konjac spons is de perfecte spons voor mensen die last hebben van een huid die nogal snel geirriteerd raakt, de gevoelige huidjes onder ons dus. Mijn spons bevat roze klei welke dus een mengeling is van rode en witte klei. De roze klei is zacht en wordt aangeraden voor een vermoeide, gevoelige en gedehydrateerde huid. Naast de roze klei bevat de spons dus ook konjac, een vochtrijke plantenvezel. Deze stof zorgt voor een evenwicht in de zuurtegraad en doordat het dus een sponsje is wordt je huid ook lichtjes gemasseert.

De spons gebruik je door ze eerst eens lekker nat te maken zodat ze het water goed kan opnemen. Op die manier wordt de harde spons zacht en kan je ze dus gebruiken. Je knijpt het water eruit en masseren maar! De spons kan je dagelijks gebruiken , zowel 's ochtends als 's avonds. Je hoeft er geen zeep of dergelijke bij te gebruiken, de spons op zich doet al het werk.
De Konjac sponsjes kan je bestellen op Amazingy.com. De sponsjes kosten rond de 7 euro 50. Ook heb je grotere sponsjes voor je lichaam, die vind je dus onder de tab 'BODY' en dan zoeken naar de sponsjes. de sponsjes gaan een paar weken tot een maand mee volgens de site; Je merkt het eigenlijk wel vanzelf wanneer het sponsje aan vernieuwing toe is.


Maar genoeg uitleg, wat vind ikzelf er nu van? Ik gebruik de spons nu al een tijdje en vind het echt een fijn ding. Je gezicht wordt gereinigd en voelt achteraf fris aan en totaal niet droog. Vet voelt het ook niet aan maar gewoon zoals het hoort te zijn. 


Q: Hebben jullie al van de konjac spons gehoord?