woensdag 23 maart 2011

Nail Supreme

Hoi meisjes,
Vandaag vertel ik jullie even wat over een superhandig doosje dat mijn nicht kocht in Londen. Het gaan om van die speciale nagelpennetjes. Je kent het wel , die dingetjes om nail art mee te tekenen. Kijk even mee

Dit is het doosje, sorry voor de slechte kleurenkwaliteit maar ik nam de foto's redelijk laat. Ik hoop dat jullie toch wel een beetje een beeld krijgen van wat het voorsteld.

Het pakketjes bevat 10 nagelkleurtjes namelijk rood, blauw, oranje, roze, groen, bruin, bordeau, wit , lichtoranje en lichtblauw.

Hier zie je het normale borsteltje waarmee je je nagel volledig kan lakken en ernaast het pennetjes waarmee je nail art kan tekenen.

Ook zit er een handig boekje bij waarin een paar voorbeeldjes worden uitgelegd.

Ik heb al een keertje met de pennetjes enzo gewerkt en ik moet zeggen dat ze wel goed zijn, het enige nadeel vind ik is dat de gewone nagellak wel wat slecht is van kwaliteit. Hij dekt niet echt goed en je hebt echt zeker twee lagen nodig. Wel droogt de lak snel, wat heel handig is natuurlijk. Nu nog even de prijs, he doosje kost 24, 95 pond. Normaal verschilt de pond niet zoveel van euro maar je moet wel de wisselkoers erbij betalen ofzo kon mijn vriendin mij vertellen.

Tot weerziens!

2 opmerkingen:

 1. ik heb het ook gekocht maar een stokje is gebroken,,
  weet jij op welke site je dat kan vervangen,,
  dat kan namelijk wel.

  Xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Anoniem: eerlijk gezegd zou ik er geen idee van hebben. Het is namelijk niet van mij,dit pakketje. Mijn nicht bracht het mee uit Londen en vergat het hier is dus maakte ik maar gebruik van de gelegenheid er een artikel over te schrijven. Ik merk trouwens zelf ook dat je echt moet opletten met de dopjes er terug op te doen, de fijne pinnetjes zijn zo broos. Heb er ook al 2 ofzo krom geduwd. Misschien kan je voor die nieuwe pinnetjes is kijken op Ebay ofzo of andere webshops die veel van zulk soort zaken verkopen. Misschien kan je ook gewoon het dopje van een ander lakje goed uitspoelen en dit dan op de andere plaatsen... al lijkt dat een vreemd idee.
  Sorry dat ik je waarsschijnlijk niet vooruit help maar alvast bedankt voor de reactie.
  x

  BeantwoordenVerwijderen