woensdag 31 oktober 2012

Nieuw: Nivea Reinigingsmousse


MET DE NIEUWE AQUA EFFECT REINIGINGSMOUSSES LANCEERT NIVEA
EEN INTENS VERZORGEND EN PRETTIG RITUEEL

Een unieke sensatie dankzij een schuimige en luchtige textuur!

We zijn er ons allemaal zeer goed van bewust: wie een mooie huid wil, moet ze goed verzorgen. Als het op huidverzorging aankomt, is grondig reinigen de eerste stap! De huid zowel ‘s avonds vóór het slapengaan als ’s ochtends na het opstaan ontdoen van alle onzuiverheden is onontbeerlijk om gezond, fris en stralend voor de dag te komen! Toch zien we soms al eens op tegen deze nochtans belangrijke fase. Maar met de nieuwe NIVEA Aqua Effect Reinigingsmousses wordt het reinigen van de huid hét nieuwe verzorgings- en schoonheidsritueel. En dankzij de schuimige formule met zijn subtiele en frisse parfum is het bovenal ook nog eens een leuk moment!

Van water tot schuim
De NIVEA Aqua Effect Reinigingsmousse is een 2-in-1-product dat de huid in alle mildheid reinigt en hydrateert. De vloeibare lotion lijkt wel water maar verandert bij een druk op de flacon als bij wonder in een zacht schuim. NIVEA heeft aan alles gedacht: een hygiënisch en handig pompsysteem; een smeuïge, sensuele en luchtige textuur én een fris en subtiel parfum dat al je zintuigen beroert!

Fluweelzachte reiniging
De met Hydra IQ verrijkte NIVEA Aqua Effect Reinigingsmousse houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid intact. Het sterk hydraterende complex Hydra IQ – een vondst van de Beiersdorf-laboratoria en bij octrooi beschermd – activeert het huideigen hydratatieproces. Hydra IQ stimuleert niet alleen de activiteit van de aquaporines – eiwitten die de watercirculatie doorheen de cellen mogelijk maken – maar werkt ook de toename van die aquaporines in de hand. Een dubbele werking voor een huid die de hele dag lang verkwikt, zacht en soepel aanvoelt!

Twee mousses voor reiniging op maat
De NIVEA Aqua Effect Reinigingsmousses kregen een vrouwelijke en elegante packaging. NIVEA ontwikkelde twee varianten:
• de “verfrissende reinigingsmousse” is geknipt voor de normale tot gemengde huid. Ze is verrijkt met vitamine E, bekend om zijn antioxiderende werking, en garandeert een schone en frisse huid.
• de “verzachtende reinigingsmousse” is bestemd voor de droge en gevoelige huid. NIVEA voegde er zoete amandelolie aan toe, een olie met verzachtende, kalmerende en beschermende eigenschappen. Deze mousse reinigt voortreffelijk en brengt de huid tot rust.
Richtprijs: 6,49 euro, 150 ml – Momenteel exclusief beschikbaar bij Di en Delhaize

Onmisbaar, zowel ’s ochtends als ’s avonds
De NIVEA Aqua Effect Reinigingsmousses breng je rechtstreeks aan op de vochtige huid. Zowel na het opstaan als vóór het slapengaan trakteren ze je op een uitermate prettig verzorgingsritueel.
 - ‘s Avonds breng je een wolkje mousse aan op je gelaat. Masseer in en spoel na met lauw water. Breng pas dan je nachtcrème aan.
 - Ook ‘s ochtends breng je een wolkje mousse aan op je gelaat. Klop het schuim zachtjes in met je vingers en spoel na met koud water. Breng vervolgens je dagcrème aan.