donderdag 1 november 2012

Kneipp Cacao


Dompel jezelf onder in een bad van geluk!
      Met de nieuwe Kneipp Cacao badschuim en douchegel
http://www.softcup.nl/blog/wp-content/uploads/2010/03/vrouwinzon.jpghttp://www.beneficium.nl/wpimages/wpe09f42cc_0f.jpgChocolade is onweerstaanbaar lekker. Niet alleen de smaak, ook de geur, kleur en de verpakking van chocolade geven je een blij gevoel. Het hoofdingrediënt cacao bevat bijzondere stoffen die ervoor zorgen dat ons lichaam extra gelukshormonen aanmaakt. Vanaf eind oktober kun je ook douchen en baden met chocolade. Dan introduceert Kneipp een douchegel en badschuim met als hoofdingrediënt cacao! Creëer hiermee een choco-verwenmoment in je eigen badkamer!

Onweerstaanbaar verwennen!
De nieuwe Kneipp Cacao badschuim en douchegel bevatten natuurlijke cacaobonenextracten en amandelolie. Beide ingrediënten bezorgen je een onweerstaanbare zachte huid, want:
-       Amandelolie geeft voeding en bescherming aan de huid.
-       Cacao heeft een kalmerende werking op de huidsensoren.
De combinatie van verzorgende natuurlijke oliën en cacao geeft je dus letterlijk en figuurlijk een goed en verzorgd gevoel. Bovendien ruiken de producten ook echt naar chocolade.

Vanaf eind oktober te koop, ook in speciale cadeauverpakking
De Kneipp Cacao douchegel en badschuim zijn vanaf eind oktober te koop bij onder meer Essenza en DI en sommige AD Delhaize Supermarkten en Carrefour Market Supermarkten.

Adviesprijzen:
-       Kneipp Cacao badschuim € 8,99* (400 ml)  -    Kneipp Cacao douchegel € 4,99* (200 ml);
-       Kneipp Cacao cadeauverpakking € 5,99* (200 ml + puff).

Goed gevoel
Zoals altijd het geval is bij Kneipp bevatten deze douchegel en badschuim geen minerale oliën, zeep en conserveringsmiddelen. Ze zijn succesvol dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen, ook voor de droge en gevoelige huid. Natuurlijk zijn ze ook niet getest op dieren.

Extra weetjes…

 "De chocolade zachte huid“
Cacao beïnvloedt de huidsensoren en heeft een kalmerende werking op de huid. Cacao zit ook boordevol mineralen, alkaloïden en flavonoïden die werken als anti-oxidanten. Bovendien bevat chocolade cafeïne met anti-irriterende eigenschappen. Kortom, je krijgt er een stralende, zachte en supersoepele huid van!

Cacao is een afrodisiacum
Onderzoekers hebben ontdekt dat chocolade phenylethylamine bevat. Dit is een stof die ook door het menselijk brein wordt aangemaakt wanneer we emotioneel genot ervaren.

Cacao maakt je blij!
Cacao bevat theobromine wat ervoor zorgt dat het serotonine - en endorfinegehalte in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. 

Sint & Kerst
Een warm bad, chocoladeletters, warmte, liefde, gezelligheid en genieten. De winter is het seizoen voor warme baden en knusse avonden. Chocolade past daar erg goed bij.
Kneipp Cacao is daarom ook een ideaal cadeau voor Sinterklaas & Kerstmis.

-Kneipp Cacao Cadeauset
met Kneipp Cacao douche 200 ml en puff.
(Adviesprijs 5,99).

Kneipp en chocolade?
Cacao is een natuurlijk verwenproduct met heel veel positieve eigenschappen en Kneipp staat voor natuurlijk genieten. Daarom wilde Kneipp graag cacaoproducten ontwikkelen voor in bad en onder de douche. Van tevoren heeft Kneipp wel een peiling gehouden onder haar fans om te testen of de producten in de smaak zouden vallen. De meeste respondenten gaven aan dat een chocolade douche- of badproduct hen aanspreekt. Ze kenden het voorgestelde productconcept zelfs gemiddeld een 8 toe.