maandag 22 april 2013

Quick Tip: Eyeliner Stencil

Vandaag even een kort artikel, een soort DIY. In de DIY toon ik jullie hoe je ervoor kan zorgen dat je een goede winged eyeliner te maken. Dit is dus een DIY voor meisjes/dames zoals ik die soms niet echt een handige harry zijn in het winged eyeliners zetten.

Het enige wat je nodig hebt is een stuk hard papier, je kan hiervoor een visitekaartje gebruiken als je wil. Daarnaast komt een schaar ook altijd van pas.
Het enige wat je hoeft te doen in deze DIY is een wing uitknippen uit het stukje karton. Je kan twee kaartje samen knippen waardoor je twee gelijke wings kan knippen voor beide ogen. Wat je ook kan doen is maar een kaartje knippen en deze dan voor beide ogen gebruiken. Je moet natuurlijk wel opletten dat je het kaartje goed schoon kan maken zodat je geen stempel zet op je oog.
Mijn excuses voor de onscherpe foto.
Het enige wat je hoeft te doen is het kaartje op je oog plaatsen, zoek een beetje een goede positie, en dan ga je te werk met gelliner. Met een schuin eyelinerkwast dep je de kleur op het kaartje. Op die manier krijg je een mooie wing op het uitgesneden stuk. Dit doe je uiteraard hetzelfde aan de andere kant.

Liefs,
Delphine