woensdag 5 juni 2013

Currently Testing: Pearl Drops tandpasta

Ik ben reeds een weekje ongeveer een nieuwe tandpasta aan het testen, in de zin dat ik deze tandpasta nog nooit heb gebruikt. Ook het merk zegt mij niet veel, behalve dan dat ze 'gespecialiseerd' zijn in bleekmiddelen voor tanden. Ben je benieuwd welk product ik test en een korte eerste mening?

Sinds kort gebruik ik tweemaal daags de whitening tandpasta van Pearl Drops meer bepaald voor gevoelige tanden. Ik vind de verpakking heel leuk en ook de manier van doseren is helemaal anders dan andere tandpasta's. Het is een soort drukknop waardoor er een luikje open gaat.
Qua smaak is de tandpasta alvast even wennen. Door de grote hoeveelheid bleekproducten erin smaakt hij zeer zoutig, ik vermoed dat dit de bicarbonaat is die hiervoor zorgt. Ik merkte in het begin dat mijn tanden wel wat gevoeliger waren maar na een tijdje trad er gewenning op waardoor ik er nu geen last meer van heb.
Wat de bleekwerking betreft kan ik nog weinig hierover zeggen. Ik toon jullie wel alvast een voor-foto. Voor de mensen die niet graag naar tanden kijken, excuse me. Ikzelf vind het ook best vreemd om mijn tanden zo te showen.
Je merkt dat ik vooral tussen de tanden toch wat last heb van gele plekjes. Mijn tanden zelf vind ikzelf nog redelijk wit. Ik ben wel een koffiedrinker, welke de tanden kan verkleuren. Ook suikers drink ik met genoegen wat voor gaatjes zorgt. Ik hoop dat de tandpasta mijn tanden ietsje oplicht en dat vooral de gele spots tussen mijn tanden wat minderen.

Liefs,
Delphine