Over Myplekopdieweb

Historiek:
Ik ben een meisje zoals velen van ons, verzot op make-up en kleding. Ik keek altijd al op naar meisjes/dames met een grote, bekende beautyblog. Ik had eigenlijk ook wel een droom om zelf een beautyblog te hebben en ik probeerde en probeerde... Maar steeds weer mislukte het want ik kreeg het niet voor elkaar om elke dag, of toch regelmatig een artikeltje te maken. 
...
Maar met Myplekopdieweb is dat anders! Ik ben een doorzetter geworden en schrijf nu trouw elke dag mijn artikeltje. Ik heb een nieuwe, kwaliteitsvolle camera in de hand waardoor ik mij echt goed voel bij welk werk ik lever. Ik ben trots op mijzelf en dat geeft mij de kracht om door te gaan.


Myplekopdieweb:
Als tiener had ik nog een droom en dat was om ooit een afrikaantje te adopteren. Ik wil het liefst eigenlijk voor alle kinderen in nood een nieuwe thuis bieden maar dat is jammer genoeg niet mogelijk. Maar mijn liefde voor Afrika blijft. Ooit ga ik erheen, ooit ga ik op safari! En dit korte Afrika-verhaal heeft zoals je al kan raden wel te maken met de naamgeving van mijn blog. My plek op die web is namelijk afrikaans voor mijn plekje op het web want naast mijn plaats op deze wereldbol heb ik, sinds mijn blog ook een plaatsje op het World Wide Web.


Tot slot:
Op Myplekopdieweb kan je dagelijks terecht voor je portie beauty, fashion, lifestyle and many more. Ik ben  een vrij open persoon die zowel over algemene zaken durft te schrijven als persoonlijke kwesties. Zo schrijf ik ook over mijn studies en de mogelijke moeilijkheden die ik daarin ondervindt. Op die manier wordt mijn blog wat meer menselijker en krijgen jullie ook een beeld te zien over de persoon achter de computer. Ik hoop dat jullie je amuseren op mijn blog so...
Enjoy your stay!