zaterdag 30 april 2011

Day 15 – Your dreams

Hey girls,

Vandaag een leuk artikeltjes over mijn dromen.

Ik kan jullie vertellen dat ik de laatste maanden zeer leuke dromen heb, nachtmerries zijn echt uit den boze. Het vaakst droom ik over mijn liefste vriendje Bjorn maar de details bespaar ik jullie. Naast dromen over mijn vriend, droom ik ook zeer vaak over school en mensen uit school waarmee ik leuke avonturen beleef. Vaak heb ik ook dromen over zo van die raadsel en toevallig word ik steeds wakker wanneer het raadsel net zou opgelost raken. Dit kan echt soms zo frustrerend zijn.

De meest recente nachtmerrie die ik mij nog kan herinneren was dat ik op 1 nacht wel 5 keer heb gedroomd dat ik mijn vriend verloor aan een ander en dat hij weg liep en ik heb nergens nog kon vinden. Ik weet dat ik toen huilend tegen mijn vriendje ben aangekropen, volledig in paniek en dat hij mij stevig heeft vastgenomen en heeft gezegd dat hij mij in nog geen duizend jaar zou laten gaan, dat hij zielsveel van me houdt.

Zo dit was een korte uitleg over mijn dromen. Wat droom jij zoal? Laat het me weten in een reactie en alvast tot morgen.