maandag 18 april 2011

L'Oréal Sublime Mousse

Hey lieve meisjes,
Vandaag vertel ik jullie even wat meer over de nieuwe soort haarkleuringen namelijk deze in moussevorm.
Ikzelf kleur mijn haar al een paar maanden niet meer omdat ik het weer wil laten groeien en "genezen" van het vele kleuren, ontkleuren en dergelijke. Het was mijn moeder die met de nieuwe moussekleuring naar huis kwam van L'Oréal Sublime Mousse. Ik had er nog niet zoveel van gelezen behalve dan dat je echt te veel product kan krijgen dus dacht ik dat ik jullie er misschien ook wat kon over vertellen.

Een pakketje van L'Oréal's Sublime Mousse bevat de producten die je op de volgende foto ziet en natuurlijk ook handschoenen maar wij hebben onze eigen handschoenen gekocht omdat de bijgevoegde altijd zo groot zijn. Op de gebruiksaanwijzing lees je welke flesjes je samenvoegd enzo, het staat er echt zeer duidelijk op vermeld. Ook de inwerktijd staat in de handleiding en de aanbrengmethode voor een goede kleuring te bekomen.

Ookal staat alles wel mooi vermeld, toch kan ik jullie 1 grote tip geven. Om tot een goede egaal gekleurde coupe te komen doorkam je best even je haar met een fijne kam. Zo ben je zeker dat het product op elk haartje zit. Ook goed inmasseren kan een pluspunt zijn. Deze zaken leer ik trouwens in het kapsalon van mijn tante.

Misschien nog een extra tip: als je direct na het kleuren even de randjes mooi maakt met ontschminkingsdoekjes dan krijg je amper vlekken van de kleuring op je huid.

Zo dit was even een toelichting van de nieuwe moussekleuringen, de tips zijn van toepassing bij zowel normale kleuringen als moussekleuringen.
Tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Je blog ziet er leuk & verzorgd uit.

    Ik ga je zeker volgen, jij mij ook?

    sunnnyshine.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Nina: Hey, dankjewel zeg. Tuurlijk volg ik je! Komt direct in orde :)

    BeantwoordenVerwijderen