donderdag 5 mei 2011

My books

Hey meisjes,
Ik vond et misschien eens een leuk idee jullie mijn boekencollectie te tonen waaronder ook twee make-up boeken.

Hier zien jullie het volledige rekje. Ik moet wel zeggen dat ik veel meer boeken heb maar niet alle boeken vond ik mooi vandaar dat ik de rest in de speelkamer heb gedumpt.
Zoals je kan zien hebben alle boeken vrolijke en kleurrijke kaften en zijn het ook zo goed als allemaal meisjesboeken, zo van die typische chicklits en dergelijk. Nog niet alle boeken heb ik uitgelezen maar dat zal ooit wel gebeuren als ik wat meer tijd heb, misschien in de zomervakantie...

Hier zie je mijn, tot heden, 3 favoriete leesboeken. "The Secret voor jongeren", "Het levenswerk van een talentloos meisjes" en "Een overdosis liefde". Bij de laatste heb ik zelf een traantje gelaten omdat het zo superromantisch was.

Dan hebben we hier nog twee beautyboeken die ik heb gekregen van mijn moeder. De ene is waarschijnlijk wel bekend namelijk "BBB (Beauty Body & Brains)" en de andere is dan een redelijk dik boekje met allemaal tips om mooi en gezond te worden namelijk "1001 beautytips voor een jongere uitstraling". Het eerste boek heb ik al helemaal uitgelezen en er staan echt zeer bruikbare zaken in, het tweede boek daarintegen heb ik nog niet uit en er zijn ook niet zo veel leuke zaken in vermeld.

Tot zover mijn boekencollectie. Tot morgen voor een nieuw artikel!