maandag 14 mei 2012

Catrice: Cruise Couture (Juni 2012)

Ook ik wil jullie in het vervolg laten weten welke nieuwe edities uitkomen bij zowel Catrice als Essence, dus vandaar vandaag mijn eerste "preview" van de Catrice Cruise Couture editie. Ikzelf lees graag artikels als deze aangezien je dan weet wat je kan verwachten en al op voorhand eens kan kijken wat je jezelf zou willen aanschaffen. 
Omdat ik vind dat de bedrijven zelf het best reclame kunnen maken over hun product heb ik de teksten en foto's integraal overgenomen van de website van Catrice .Alle credits gaan dus naar hun.



Limited Edition „Cruise Couture” by CATRICE

Zonnebaden op een jacht, een verkoelende duik in de diepblauwe oceaan en op pad naar de meest exclusieve feesten in de stad... Welkom in St. Tropez! De Limited Edition “Cruise Couture” by CATRICE neemt je in juni 2012 mee op een trip naar de Côte d'Azur.
De wereld van kleuren combineert navyblauwe tinten met frisroze en koraalnuances. In de mode-industrie wordt deze kleurencombinatie "French New Wave" genoemd. De marinestijl is elk seizoen een terugkerend fenomeen, maar dit jaar hebben high-end fashion designers meer luxe toegevoegd dan ooit tevoren. Bikini's en badpakken worden gecombineerd met elegante accessoires en vormen zo een perfecte mix van strandmode en stijlvolle city looks. Of je nu naar het strand gaat of een dagje shoppen, deze frisse kleuren in verschillende blauwnuances, koraal-, abrikoos- en rozetinten zijn stijlvol en elegant - net als CATRICE!

EYE SHADOW PALETTE

Alle ogen zijn gericht op St. Tropez – dit is de ideale make-up voor onvergetelijke zomerdagen. Het Eye Shadow Palette is prachtig gedecoreerd en bevat zes oogschaduwkleuren met een zijdezachte textuur. Zomerse, fruitige roze- en abrikoostinten, twee navyblauwe tinten en glanzend wit.

GEL EYELINER

Dankzij de ultragladde geltextuur kun je net als professionele catwalk make-upartiesten nauwkeurig een langhoudende eyeliner aanbrengen. CATRICE Gel Eye Liner is eenvoudig in gebruik en biedt dezelfde precisie als vloeibare eyeliner - voor een bijzondere finish en een fascinerende, intense look. Nu verkrijgbaar in een zeer expressieve diepe oceaanblauwe kleur.


LASHES TO KILL WATERPROOF VOLUME MASCARA

Je kunt onbezorgd genieten van alle waterpret, dankzij de verleidster onder de mascara's in een waterproof versie. De wimpers zijn na het eerste laagje al vol en perfect gevormd. Voor adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul.


LIP APPEAL LIP GLOSS

Subtiele kleuren en ultieme glans. Lippen zijn glossy eye-catchers met de zomerse tinten abrikoos en roze! Lip Appeal Lip Gloss maakt indruk dankzij de subtiele vanillegeur, flexibele precisie applicator, hydraterende formule, buitengewone glans en het exclusieve design.



ULTIMATE SHINE LIP COLOUR

De zachte, crèmige textuur smelt op de lippen. Ultimate Shine Lip Colour biedt intensieve hydratatie en verzorging met medium dekking en ultieme glans.

DEFINING DUO BLUSH

Defining Duo Blush bevat twee zomerse tinten om de gezichtscontouren te benadrukken: één met een semi-matte en één met een glanzende textuur. De zijdezachte textuur met fijne, intense kleur- en glanspigmenten combineert optimaal voor een perfect resultaat.



ULTIMATE NAIL LACQUER

De limited kleureditie neemt je direct mee naar de zomerse en kleurrijke Côte d’Azur: van warme koraal- en abrikoostinten tot heldere roze- en marineblauwkleuren. Met deze Ultimate Nail Lacquers worden de dagen aan de mooiste Franse kust chic en onvergetelijk. Het nieuwe extra brede kwastje garandeert een nog professionelere applicatie op de gehele nagel met slechts één streek.

BEAUTY BAG

De beauty bag met luxe CATRICE dessin is een absolute must-have en de ideale metgezel voor een tripje naar de Côte d’Azur en andere kustplaatsen. Hét accessoire voor alle highlights van deze Limited Edition.
Ziezo, dit is de Limited Edition Cruise Couture van Catrice. Wat vinden jullie ervan? Welke producten zou jij aanschaffen? De lipsticks en de gell-liner spreken mij alleszinds wel aan. Wat mij wel opvalt is dat de lipstick Coralista in deze LE zit terwijl ik deze gekocht heb een tijdje terug vanuit de gewone collectie.