donderdag 30 augustus 2012

Groupon.nl


Onlangs vertelde ik jullie nog over de website solden.be maar vandaag heb ik ook voor mijn Nederlandse lezeressen fijn nieuws want ook jullie kunnen genieten van fikse kortingen op allerhande producten. Wil je weten hoe?

Groupon is een site waar je dagelijks terecht kan voor aantrekkelijke vrijetijdsactiviteiten met fikse kortingen en dit allemaal in jouw stad! Zo kan ja als beautyliefhebber lekker een dagje welnessen voor slechts 30 euro (ipv 100 euro). Er hangt slecht één voorwaarde aan vast, dat er zich voldoende mensen inschrijven voor de deal. Het principe van Groupon zit namelijk zo; er komt een deal online vandaag die over een weekje verloopt. Indien u wilt genieten van deze deal dan druk je op 'nu kopen'. Indien er dan voldoende mensen meededen aan de deal dan zal u een voucher ontvangen die u kunt gebruiken voor de deal.
Indien er niet voldoende mensen meededen aan de deal heeft dit geen gevolgen voor u. De deal gaat simpelweg niet door, u krijgt geen voucher en u verliest geen geld of iets dergelijs. Je wint niks, maar verliest ook niks.

Tot zover het informatieve gedeelte, op naar de deals zelf. Ik ben als Belgje even gaan rondneuzen op de site voor leuke deals die ons meiden zeker en vast interesseren namelijk de beauty aanbiedingen!

- September make-up kit met 12 borstels, valse wimpers, wimperkruller en clutch (incl verzendkosten) : vanaf 19,99 euro.
- Straal en glitter met zilveren oorbellen ingelegd met Swarovski Cristallen (incl verzendkosten): vanaf 19 euro
- Langere stevigere wimpers en vollere wenkbrauwen met 4 ml-flesjes Boturine-Lashes (incl verzendkosten):  vanaf 24,95 euro.

Heb je ook zin gekregen in leuke kortingen tot wel 70%, dan raad ik jullie aan eens een kijkje te nemen op Groupon.nl